zaterdag 25 juni 2011

Key West - Everglades Np - Miami

Eergisteren hebben we Key West verkend, tijdens de dag, toen het vreselijk heet was. En zoals bijna verplicht in Key West zijn we op een onmogelijk uur de cocktailbar binnengestapt voor Daiquiri's (EN we hebben onze coupons gebruikt!).

In de namiddag zijn we met een grote catamaran vol zatte/corpulente amerikanen naar het rif gevaren om te snorkelen (en ook om Rum te drinken maar daarvoor heb ik even gepast). De onderwaterwereld was prachtig en het water verrassend warm. Rond 20u ging de zon onder in de Golf.
'S avonds zijn we in Duval street iets gaan drinken bij Sloppie Joe's. (nvdr: De foto hieronder is van tijdens de dag, merk op: spiderman?!)

Vandaag vertrokken we uit Key West met als eindbestemming Miami. Tijdens de trip zijn we gestopt in Everglades NP voor een paar wandelingen in het moeras, tussen de mangroves en het hoge gras.
Het weer werd echter niet zo goed meer en net op het moment dat we aan de eerste wandeling wilden beginnen viel het water met bakken naar beneden.

Na die vrij lang durende regenbui trokken we de mooi aangelegde paden in de everglades in, maar we waren niet meer alleen, duizende muggen hebben ons tot in de auto achtervolgd !!
Zelf met DEET waren die uitgehonderde beesten niet weg te krijgen (Foto: sluikreclame voor niet nadergenoemde bank en niet nadergenoemd insect repellent)


De weg werd verdergezet naar Miami. Tegen een uur of 19u (local time) trokken we onze eerste kamer in. Alles netjes, zijzicht op zee. Tot Tom de badkamer afbrak en we nu een kamer op het
strand hebben die twee keer zo groot is, hoera voor vandalisme!Slaapwel

xoxoGeen opmerkingen:

Een reactie posten