donderdag 23 juni 2011

Naples - Key West

Vandaag vertrokken we vanuit Naples richting Key West, via de Everglades.
In Everglades City maakten we een toertje in zo'n air-boat. De tocht bracht ons door de mangroves, waar we de eerste 2 alligators mochten aanschouwen (zie hieronder) en een heleboel pelikanen die op de bood kwamen zitten in de hoop iets te eten te vinden.


Na de bood-trip kwamen we oog in oog te staan met een geweldig grote alligator, die Tom dan eigenhandig overmeestert heeft... of er stond een plastiek exemplaar in het seafood-restaurant.

Een ander Amerikaans fenomeen wat we de afgelopen dagen hebben ontdenkt zijn : "Coupons" . Je vindt ze overal, en je kan ze ook overal gebruiken. Gewoon uitknippen uit boekjes die je in hotels, resaurants, shops,bars,...vindt en afgeven op de juiste plaats en afhankelijk van de coupon krijg je gratis drank, 10$ korting, of een vreemde berekening onderaan de check in het restaurant.


's avonds Key West een beetje verkend. Eigenlijk bestaat Key West vooral uit Bars, en overprices shops. Spijtig voor de Engelsen dat het zo ver weg ligt, maar Key West zou een uitstekende vakantie plek voor hen zijn, niets anders dan Bars waar je perfect een ganse dag dronken kan rondlopen (en vergeet geen coupons te knippen, het tweede glas is altijd gratis !!).

Morgen staat er snorkelen op het programma met een grote catamaran. Gelukkig voor mij en de rest heb ik een heleboel toeristil bij.

Doeg
xoxox

Geen opmerkingen:

Een reactie posten