woensdag 22 juni 2011

Seaworld - Naples

Gisteren stond Seaworld op het programma. www.seaworld.com/orlando/
Naast shows met dieren kan je ook een paar roller-costers doen, waaronder de "Manta". Op de foto hieronder kan je Tom en Oli4 zien in de tweede wagon rechts.

Seaworld was ronduit geweldig !! De shows de dieren, het park , supper. Wetende dat we met het kopen van ons inkomticket weer een beetje hebben meegeholpen om de natuur te conserveren.Natuurlijk kon ik met mijn sceptische geest tijdens de shows niet voorkomen dat ik begon te denken aan de manier waarop al deze kunstjes worden aangeleerd; door de dieren uit te hongeren en dan te belonen indien de truc correct wordt uitgevoerd. Nu ja, eigenlijk, bij nader inzien doen we dat niet allemaal dagelijks? Doen we niet dagelijks een trucje om dan maandelijks een beloning te ontvangen?

Na de giftshop leeggekocht te hebben ging de reis verder naar Palm Harbor, na het inchecken in ons hotel hebben we een uur moeten rondrijden om een suppermarkt te vinden die ook een brood verkoopt. Want in Florida wordt er onder Food verstaan : Cold beverages, Beer and Cigarets... Trouwens aan een van de supper markets die we bezocht hebben (zonder eten) hebben we een live arrestatie meegemaakt van waarschijnlijk een zeer gevaarlijke supper-dievegge. Vijf minuten laten kwamen we haar wel weer tegen wat verder op de straat.


Oh en zij die ooit van plan zijn om een rondreisje te doen in Florida : Beware of the Red Roof Inn Hotel. Ik ben geen moeilijke (meer) wat betreft hotels, maar een schone handdoek en geen ongedierte in de kamer lijkt mij niet veel gevraagd.

Vandaag reden we van Palm Harbor naar Naples, we zijn gestopt in Clearwater, St Pete Beach en Sarasota. De eerste keer pootje baden in de Golf van Mexico is een feit, en raad eens, het water was geweldig warm !!


Het hotel waar we deze nacht is slapen is geweldig clean, en daar ben ik super blij om (en ik ben niet alleen ;-) ).


Ah de eerste shopping spree is trouwens ookal een feit, we hebben een enorme outlet shopping bezocht waar Oli4 en Tom de volledige Guess winkel hebben leeggekocht. (Ikzelf heb het gehouden op 3 schammele T-shirts bij guess en een paar schoenen van Nine west voor maar 19,99$ ;-) !!)


De foto hieronder is onze auto voor deze twee weken, genomen voor het geweligde Red Roof Hotel in Palm Harbor !!


Slaapwel

xoxo

2 opmerkingen:

 1. "...bij nader inzien doen we dat niet allemaal dagelijks? Doen we niet dagelijks een trucje om dan maandelijks een beloning te ontvangen?"

  Hahahahaha, geweldig!!!!

  Geniet er nog van!
  Dikke kus aan de vente!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaloers!! (vooral wat betreft het shoppen ;-)). Geniet er nog van ginder!

  BeantwoordenVerwijderen