dinsdag 25 juni 2013

Welcome to fabulous Las Vegas

Zoals verwacht is er geen gratis wifi in het hotel, vandaar maak ik even gebruik om vanuit de naburige McDo even een update te sturen ;)!

Ons hotel is de cosmopolitan of Las Vegas, onze kamer bevindt zich op de 55ste verdieping en heeft een balkon dat scheefweg op de strip uitkomt!! Zalig!! De kamer zelf is even groot als ons huis!! En gisteren hebben we zeker een half uur rondgelopen vooraleer een uitgang gebonden te hebben in het hotel, om maar even te zeggen dat het echt megagroot is!

Las Vegas is op die 4jaar tijd dat we hier niet geweest zijn weer verandert, ok de vaste waarden als bellagio of caesars palace zijn onaangeroerd gebleven, maar er zijn immens veel hotels-casino's bijgekomen, ons hotel bv waren ze toen we hier laatst waren nog aan het bouwen, ook het hotel vlak naast het onze is gloednieuw, Aria. 

Dit is een deel van ons hotel.

Schijn bedriegt want de tweede toren die je op de foto ziet is wel tweehonderd meter lang, het is in die toren dat wij een kamer hebben.

Gisteren hebben we reeds een deeltje van de strip gedaan, het deel ten noorden van ons hotel, smiddags gaan eten bij Bubba Gump, dit is een restaurant keten in teken van de film forrest Gump, heerlijke schrimps gegeten!

En daarna nog wat geshopt in de vele shoppingcentra van Las Vegas blvd, de miracle Mile in planet Hollywood, the forum shops in caesars,... 

Ik maak nog wel een beter verslag op vanuit de luchthaven binnen een paar dagen!

Xoxo
1 opmerking:

  1. Ziet er allemaal weeral geweldig uit! Amuseer jullie die paar laatste dagen nog maar heel hard!! En tot binnenkort! Ellen

    BeantwoordenVerwijderen