zaterdag 20 juni 2015

Delayed

Onze reis naar Denver kan eigenlijk in 1 woord beschreven worden : zoals de tittel doet vermoeden idd Delay!! 
Eerst 2u verloren in Brussel doordat er een technisch defect was met de vlieger waardoor we onze connectievlucht kwijt waren daarna nog eens 6u moeten wachten in Washington door omweer. 
Hetgene ik wel geleerd heb uit deze trip is dat ik er blijkbaar als enige van onze groep niet als een terrorist uit zie en dus niet extra hoef gecontroleerd te worden... Good to know *evil grin*

Onze auto zijn we dan 6u te laat gaan ophalen, maar ok alamo maakte daar geen punt van, konden we eindelijk op weg naar ons hotel in cherry creek. Tot we werden tegengehouden door de politie..  :/ voor spookrijden... Nu ja uiteindelijk heeft hij ons gewoon laten gaan met de wijze woorden "drive safely" allicht Wilde hij daarmee zeggen aan de juiste kant van de weg. 
Even later komen we aan aan Ons hotel , geweldig er brand nog licht in de lobby! Alleen spijtig dat onze kamer al lang is weggegeven... Bummer, wist ik ook ineens van waar die missed call op mijn gsm kwam... We worden doorgestuurd naar het volgende hotel van dezelfde keten. Blijkbaar zijn er in Denver zeer veel la Quinta hotels want het volgende la Quinta hotel blijkt niet het juiste... Het is ondertussen bijna twee uur snachts en we zijn al 26u onderweg ! Uiteîdelijk vinden we het juiste hotel zonder verdere incidenten... In ieder geval onze heenreis was pretty shitty!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten