dinsdag 23 juni 2015

Jackson

Gisteren was eigenlijk voornamelijk een dagje auto rijden, de tocht liep van Vernal naar Jackson, Wyoming. 
Zoals meestal zijn de uitzichten geweldig onderweg.
Al snel rijden we Flaming Gorge National recreation area binnen, een groot ...euh natuurpark
Met een dam...
En langs de andere kant
Een Lake waar ik de naam van kwijt ben, als ik moet gokken: flaming gorge Lake :)

De rest van de tocht was uneventful, eigenlijk hebben we uren in the middle of nowhere gereden, zonder overdrijven geen beschaving. Wat wel vreemd was is dat de weg best wel druk was, allicht heeft dit te maken met het feit dat langs alle kanten van die recreational areas waren waar mensen bootje komen varen en dat deze weg een van de toegangspoorten richting Yellowstone is.

Wat wel opviel: geen picknick plaatsen naast de weg :/... Dan maar doorgereden naar pinedale, het enige dorpje van meer dan 10mensen op onze weg, om te picknicken in een parkje. 
Daar zijn we nog een gast tegengekomen die zo mishandelde pups red en die ons vertelde dat het hondje dat hij bijhad gered was uit de handen van zo'n gekke dierenbeul, overal hadden ze dode dieren gevonden op zijn property, blijkbaar lachen ze daar in de US niet mee; 22j cel heeft ie gekregen. Ik vroeg mij af hoe die wetgeving bij ons zat? Is er over het laatst geen discussie geweest dat dierenmishandeling niet of weinig strafbaar was?!

Anyway, tegen de avond kwamen we aan in Jackson, een cowboy dorpje waar je je direct in een Western waand. 
Na het inchecken besluiten we te aperitieven in de Million dollar cowboy bar waar zadels de barkrukken zijn :)
(www.milliondollarcowboybar.com) in het centrum van Jackson.
In Jackson is er geen Straatverlichting dus wanneer het donker wordt en je de main Street over wil kan je een fluo vlaggetje nemen om gezien te worden door auto's! Subliem!

Aan de overkant kan je je vlaggetje gewoon achterlaten in de voorziene houders. Stel je dit eens bij ons voor? Hoe lang zou het duren vooralaleer alle vlaggetjes weg of kapot zouden zijn?

Verder moet je in Jackson ook zijn voor allerhande souveniers en daar hoort ook de typische stetson cowboy hat bij : 
No hat pictures, maar badass als we zijn, voilà!Geen opmerkingen:

Een reactie posten